Vill du komma vidare i karriären?

Key Account Manager sökes till Laika Consulting

Är du den vi söker?

Är du intresserad av finansbranschen och vill arbeta i en energifylld och driven miljö med härliga kollegor? Då kommer du att trivas med oss! Vi söker en driven, självgående och affärsorienterad säljare som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa. Vi sitter i trevliga lokaler centralt i Stockholm.

Arbetsbeskrivning
I din roll förväntas du bearbeta både nya och befintliga kunder samt förstå deras behov av finansiell kommunikation. Våra kunder är primärt noterade bolagen på de små och mellanstora börslistorna, eller bland de onoterade bolag som är på väg att noteras. Kontaktpersonerna på dessa bolag är oftast CEO eller CFO. I tillägg kommer du även att ha kontakt med andra kunder såsom fondbolag och Corporate Finance firmor. Du ansvarar för att arbeta fram upplägg som passar respektive kunds behov.

Det är en fördel om du har erfarenhet av säljarbete i någon form och är van vid att söka upp och bearbeta kunder – över telefon, webbmöten eller fysiska möten. Du har ett eget driv och planerar din bearbetning på kort och lång sikt. Rollen är en viktig del i Laika Consultings framgång genom att vidareutveckla långsiktiga kundrelationer och affärer.

Din profil
För att lyckas i rollen är du trygg, självgående och har en förtroendeingivande framtoning. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Du har en god social kompetens, är ansvarsfull och känner ett engagemang i bolagets framtida utveckling. Vidare är du van att arbeta självständigt samt är affärsmässig, uthållig och prestigelös. Du har ett intresse för finansbranschen och tycker det är roligt av att arbeta affärsnära.

Du som söker kan ha en mäklarbakgrund, eller från sälj inom finansiell media/native produktion. Ekonomiutbildning med finansiell inriktning är meriterande.

Om företaget
Laika Consulting grundades 2004 och har utvecklats till en av Sveriges ledande kommunikationsbyråer inom finansiell kommunikation. Våra uppdrag omfattar allt från strategisk rådgivning till konkreta tjänster inom investerarrelationer och annan finansiell kommunikation. Vi hjälper våra kunder med strategi, rådgivning och genomförande; ett arbete som leder till att våra uppdragsgivare når ökat förtroende, samt fler investerare. Laika Consulting AB är en del av koncernen FundedByMe AB (publ).

Övrigt
Vill du bli en del av vårt säljteam är du välkommen med din ansökan senast den 30 mars. Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Mats Jonsson, [email protected]

Är du intresserad av att börja jobba på Laika Consulting? Du är välkommen att skicka in en spontanansökan till [email protected]

Vill du komma i kontakt med oss?

På Laika Consulting arbetar erfarna IR-konsulter, projektledare, formgivare, skribenter och analytiker.
Våra kontaktuppgifter hittar du nedan.

Laika Consulting AB

Birger Jarlsgatan 41A
111 45 Stockholm
Sweden

Vill du veta mer om oss och våra tjänster och få en kostnadsfri offert?
Vi hör av oss inom 24 timmar!

[email protected]

För frågor om ekonomi
[email protected]

För övriga frågor
[email protected]