Vi arrangerar livesända pressträffar där du talar direkt till investerare, analytiker och journalister

Pressträff studio inspelning

Här kan du se ett exempel på en av våra pressträffar. Den aktuella pressträffen är med Spiffbet och har setts av mer än 1 100 tittare enbart på Youtube.

Vi gör det möjligt för dig att genomföra livesända pressträffar riktade direkt till investerare, analytiker och journalister. Vi erbjuder två olika tjänster för dig för att snabbt och direkt kommunicera med media och finansmarknad. Vi agerar stöd och rådgivare om upplägg och visar hur du ska agera och moderera frågeställningar som dyker upp.

Pressträff Direkt

Pressträff Direkt är en livesänd videokonferens för dig som vill nå ut till finansmarknaden och dess aktörer. Inbjudan tas fram i samråd med oss och når mer än 150 000 potentiella tittare. Pressträff Direkt livesänds genom Investerarbrevets Facebook-grupp Aktier samt Direkt Studios YouTube-kanal, playdirekt.se.

Pressträff Direkt och Analys 

Med tjänsten Pressträff Direkt och Analys får du möjlighet att snabbt och enkelt nå ut med ditt budskap direkt till investerare, analytiker och journalister. Samtidigt får du löpande en värdering och analys av ditt företag från Sveriges kanske vassaste analytiker. Under pressträffen finns möjlighet för tittarna att ställa frågor direkt från kommentarsfältet.

Vill du komma i kontakt med oss?
[email protected]

130 000

Våra drygt 130 000 investerare är en viktig grundbult när vi hjälper våra kunder att göra bättre affärer

5 mdkr

Genom våra nätverk har vi under åren hjälpt uppdragsgivare att ta in drygt 5 miljarder kronor i emissioner.

3 av 4

På vår kundlista finns nästan hälften av världens 25 största förvaltare. Och tre av fyra svenska storbanker.

2 000

Vi har 2 000 besökare årligen på våra event och tiotusentals följer sändningarna på webben.